Valentinova akcija 2021


Načrtujete letos poroko ali kakšen drug zasebni dogodek? V času trajanja "Valentinove akcije" si lahko zagotovite fotostojnico po neverjetni ceni!
Čeprav vsi upamo, da se bodo razmere prihodnje leto že umirile, smo v naše pakete kljub temu vključili tudi možnost brezplačne spremembe termina ali vračila denarja, če bi vaš izbrani termin sovpadel z morebitnimi novimi omejitvami glede omejevanja druženja in organizacije dogodkov. Brez najmanjših skrbi si zagotovite svoj termin v letu 2021 po naši neverjetni akcijski ceni!
Rezervacijo oz. povpraševanje pošljite prek spletnega obrazca s klikom na gumb REZERVIRAJ v spodnji tabeli, po elektronski pošti na naslov info@slikslik.si ali pa nas pokličite na 040 67 67 25.
Klasična fotostojnica Fotostojnica IRIS
Osnovni paket Party paket Osnovni paket Party paket
Redna cena 299 €
Popust -35%
194,35 €
Redna cena 399 €
Popust -35%
259,35 €
Redna cena 299 €
Popust -35%
194,35 €
Redna cena 399 €
Popust -35%
259,35 €
Značilnost
Značilnost Studijska postavitev z DSLR fotoaparatom in profesionalno bliskavico Studijska postavitev z DSLR fotoaparatom in profesionalno bliskavico Sodobna in zabavna fotostojnica s HD kamero, digitalnimi pripomočki in filtri ter GIF-i Sodobna in zabavna fotostojnica s HD kamero, digitalnimi pripomočki in filtri ter GIF-i
Trajanje najema
Trajanje najema 3 ure 3 ure 3 ure 3 ure
  Prisotnost operaterja
Prisotnost operaterja
  Neomejeno fotografiranje
Neomejeno fotografiranje
  Sprotni tisk fotografij *
Sprotni tisk fotografij * do 200 do 400 do 200 do 400
  Snemanje GIF-ov
Snemanje GIF-ov
  Snemanje GIF-ov
Virtualni pripomočki/filtri
  Okvir fotografij
Okvir fotografij Osnovni (imeni + datum) Po meri Osnovni (imeni + datum) Po meri
  Ozadje
Ozadje Brez Iz naše zbirke Brez Iz naše zbirke
  Pripomočki **
Pripomočki ** Paket pripomočkov (10 kom) Paket pripomočkov (20 kom) Digitalni pripomočki Digitalni pripomočki + Paket pripomočkov (10 kos)
  Možnost večkratnega tiska ***
Možnost večkratnega tiska ***
  Vključeni potni stroški
Vključeni potni stroški Ljubljana (do 10 km) Ljubljana (do 10 km) Ljubljana (do 10 km) Ljubljana (do 10 km)
  Prihod in postavitev
Prihod in postavitev do 60 minut pred začetkom obratovanja do 60 minut pred začetkom obratovanja do 60 minut pred začetkom obratovanja do 60 minut pred začetkom obratovanja
  Spletna galerija
Spletna galerija
  Možnost prestavitve rezervacije v primeru omejitev dogodkov ****
Možnost prestavitve rezervacije v primeru omejitev dogodkov ****
  Stock control
Dodatki:
Čakalna ura (zgodnje postavljanje/pospravljanje): 15 eur
Dodatna ura obratovanja: 40 eur
Fotografije nad zakupljeno količino: 0,4 eur / kos
Ozadja in pripomočki po naročilu: po ponudbi
Potiskani ovitki za fotografije: od 0,70 € / kos


Vse cene vsebujejo 22% DDV in veljajo za naročila fizičnih oseb.
Navedene cene veljajo za rezervacije v trajanju akcije "Valentinova akcija", ki poteka od 29. 1. 2021 do 15. 2. 2021 za zasebne zabave in poroke. Pogoj za uveljavljanje popusta je rezervacija oz. povpraševanje oddano v tem terminu in potrditev rezervacije s 100% plačilom do 15. 2. 2021, kar kupec potrdi s poslanim potrdilom o plačilu. Rezervacije sprejemamo do zapolnitve kapacitet posameznih terminov in jih bomo obravnavali po vrstnem redu prispelosti.
Plačilo je možno preko TRR ali sistema PayPal.
V ceno so vključeni potni stroški na območju Ljubljane (do 10 km). Dodatni potni storški se obračunajo 14 dni pred terminom glede na potrjeno lokacijo dogodka in jih mora kupec poravnati do 7 dni pred dogotkom. Za lokacije oddaljene več kot 10 km iz centra Ljubljane se obračunajo potni stroški 0,40 € za razdaljo v obe smeri. Tarifa velja za lokacije v Sloveniji. Če je lokacija ob rezervacija že znana bomo izračun potnih stroškov vključili pri ponudbi, plačilo pa zapade 7 dni pred dogodkom.
Morebitne dodatne storitve, ki jih kupec naroči po potrjeni rezervaciji, se obračunajo po rednih cenah in plačajo po dogovoru.

* Število natisnjenih fotografij formata 10x15 ali 2x 5x15, ki je vključeno v paket. V primeru presega se lahko fotostojnico do izteka dogovorjenega termina uporablja brez tiska fotografij oz. zakupi dodatne fotografije (cena 0,40 eur / kos)
** Možnost najema fizičnih pripomočkov je odvisna od epidemioloških razmer in veljavnih omejitev in priporočil NIJZ v času izvedbe.
*** Na željo naročnika lahko vklopimo možnost večkratnega tiska posameznih fotografij - npr. če želi več oseb vsaka svoj izvod ali pa se fotografije zbirajo v albumu. Dodatne fotografije se vštevajo v kvoto vključenih fotografij v posameznem paketu.
**** V primeru, da bodo v času rezerviranega termina veljale omejitve glede zbiranja oseb in organizacije dogodkov, se lahko dogovorimo za brezplačni prenos termina na drug datum v letu 2021 v okviru naših prostih kapacitet oz. bomo skupaj poiskali drugo rešitev, vključno z možnostjo vračila vplačanih sredstev, če bi veljala prepoved dogodkov v rezerviranem terminu.
Tudi v primeru odpovedi dogodkov, ki niso neposredna posledica omejtev, se bomo vseeno potrudili poiskati za vas drug termin ali pa vam vrnili vplačana sredstva, zmanjšana za stroške, ki nastanejo zaradi že opravljenega dela in izgube možnosti trženja termina.
Slik!-Slik! FOTOSTOJNICA
Klasična fotostojnica z DSLR fotoaparatom in profesionalno bliskavico je pravi mobilni studio v katerem je poleg zabave poskrbljeno tudi za čudovite fotografije. S tiskanimi fotografijami poskrbi za nepozabne spomine, obiskovalci pa se na dogodku neizmerno zabavajo.
Slik!-Slik! IRIS
IRIS je fotostojnica nove generacije, ki fotografije ter boomerang GIF-e nadgradi z virtualnimi pripomočki in filtri in s tem veliko več zabave. Primerna je tudi za dogodke, na katerih je prostor omejen, saj pri fotografiranju brez ozadja zasede manj kot kvadratni meter.